Despre Noi

verigheta1.jpgverigheta2.jpgverigheta3.jpgverigheta4.jpg

Bine ati venit in magazinul nostru !


Noi credem ca verighetele sunt mai mult decat simple accesorii, ele fiind piese ce captureaza in ele cele mai frumoase momente din viata noastra.

De aceea, aici veti gasi bijuterii lucrate manual in materiale de calitate, putand alege dintr-o colectie impresionanta de bijuterii si verighete din aur alb sau aur galben existente in magazinul nostru.

BIJUTERIA CRISS vine in intampinarea dumneavoastra cu o colectie impresionanta de bijuterii, verighete si inele de logodna.

Creat din dragoste pentru bijuterii, atelierul CRISS este specializat in productia verighetelor si a inelelor de logodna, toate unicat sau in serie mica, din materiale pretioase de cea mai buna calitate.

Cu o experienta in domeniul de peste 30 de ani , echipa din atelierul nostru confectioneaza verighetele din aur de 24 carate, fin-pur, la care adauga aliaje pentru a-l aduce la 14 carate sau 18 carate, pentru diferite culori, in functie de preferintele clientului.

Echipa noastra poate realiza cele mai complexe lucrari si creatii de verighete, confectionate manual, in proportie de 80%, de la slefuire, finisare si pana la tinuire. Utilajele folosite au rol de topire si laminare pentru a obtine finetea si calitatea detaliilor ce fac dintr-un simplu accesoriu o bijuterie de lux.

Pentru a intregi universul bijuteriilor, de pastrat sau de daruit, pe langa atelierul propriu, BIJUTERIA CRISS colaboreaza si cu alte ateliere din Italia, Turcia si Germania, largind catalogul de colectii si modele. Astfel incat, pe langa verighete, bijuteria noastra va ofera coliere, bratari, cercei, seturi potrivite pentru tinute elegante sau de zi, toate confectionate din cele mai frumoase pietre pretioase si semipretioase.

BIJUTERIA CRISS te invita sa navighezi printre colectiile noastre pentru a putea gasi bijuteria perfecta pentru tine la preturi accesibile.

Executam verighete la comanda, atat din catalogul nostru cat si dupa modelul dumneavoastra.

 

Va asteptam cu drag !

 

www.bijuteria-criss.ro